Продажба на кровни и ѕидни панели

За нас

Продажба и монтажа на кровни и фасадни панели

Сечеме по ваши одредени димензии и доставуваме до ваша адреса. Панелите се турски производ од најголемата фабрика за панели во Турција (Мекпан панел). Квалитетот и професионализмот се приоритети на Сон Панел.

Спецификација на панел

Панелите се со лим од двете страни. Дебелината на лимот е 0,35/0,35. Густина на панел е 36 до 42кг на м3. Тежина на еден метар квадрат е 7-8кг. Исто така, даваме и гаранција и сертификат за панелот.

Избор на панел

Кровен панел од 3цм и 5цм имаме бела (РАЛ-9002 БЕЛА) и црвена боја (РАЛ -3009 ЦРВЕНА).
Фасаден панел имаме во бела боја (РАЛ-9002).
За други избори на дебелини на панел или на лим и боја може со нарачка над 900м2.

Контакт

Продажба на кровни и ѕидни панели

  Контакт

  Кровни панели 30мм

  • Дебелина на лим: 0,35/0,35
  • Густина на панел: 36-42кг на м3
  • Тежина на м2 е 7-8кг
   Достапни бои
   RAL 9002 (бела)
   RAL 3009 (црвена)

   Кровни панели 50мм

   • Дебелина на лим: 0,35/0,35
   • Густина на панел: 36-42кг на м3
   • Тежина на м2 е 7-8кг
    Достапни бои
    RAL 9002 (бела)
    RAL 3009 (црвена)

    Фасадни панели

    • Дебелина на лим: 0,35/0,35
    • Густина на панел: 36-42кг на м3
    • Тежина на м2 е 7-8кг
     Достапни бои
     RAL 9002 (бела)

     Контакт

     Контактирајте не

     Адреса:

     Индустриска зона б.б, Куманово, Македонија

     Телефон:

     +389 70 234 000

     Се вчитува...
     Дојде до грешка, ве молиме обидете се повторно.
     Вашата порака е испратена. Ви благодариме!